ADD Coaching

Herken je dit?

  • Heb jij ADD of kenmerken hiervan?
  • Herken je dat mensen dat niet altijd begrijpen?
  • Loop je hierdoor weleens tegen problemen aan?
  • Denk je veel en kan je de juiste woorden niet altijd vinden?
  • Voel je je warrig en heb je moeite om koers te houden?
  • Wordt je daardoor niet gehoord of ben je te laat met jouw inbreng, gaan mensen zelfs weleens over jouw grenzen heen?

Kortom je leven loopt niet helemaal zoals jij zou willen. LVcoaching is gespecialiseerd in doorbreken van patronen die met ADD te maken hebben. Kijk op de pagina coaching wat coaching voor jou kan betekenen.

Op deze pagina vind je de informatie over ADD bij elkaar.

ADD is niet ADHD

In de DSM V is ADHD en ADD op 1 hoop gegooid. En uiteraard zijn er veel overeenkomsten, maar de kenmerken van ADD zijn anders, er komen andere comorbiditeiten voor en het zal je niet verbazen dat de voorkomende  problematiek bij ADD echt verschilt van die bij ADHD.

Praktisch gezien loop je tegen andere problemen aan en ook emotioneel zijn er bij ADD andere problemen/gedragingen. ADD-ers zijn erg gevoelig en kunnen soms veel emotionele indrukken opsparen. Ik noem dat de emotionele bankrekening. De enige rekening waar je niet teveel op wilt hebben staan 😊 Ook is de maatschappij verandert. Er zijn veel meer prikkels om ons heen waardoor de effecten van ADD versterkt worden.

Bij LVcoaching hebben wij jarenlange ervaring met ADD Coaching en op deze site helpen we je aan informatie en geven we jou inzicht in welke mogelijkheden voor begeleiding er zijn.

Wil je weten wat ADD coaching voor jou kan betekenen?

Alle informatie over ADD op een rijtje

Er is heel veel informatie en begeleiding mogelijk bij ADD, maar hoe vind je hier je weg in? Vooral omdat veel informatie gericht is op ADHD én ADD maakt het er niet makkelijker op, want veel is voor jouw wellicht ook niet van toepassing. Op deze pagina vindt je veel informatie die specifiek gericht is op ADD.

Je vindt hier alle informatie over ADD. Hieronder een overzicht zodat je op de informatie kunt klikken waar jij naar op zoek bent:

 

Ik zoek een coach die gespecialiseerd is in ADD

Ik wil meer weten over medicijnen bij ADD

Ik wil meer weten over de behandeling van ADD

Ik wil meer weten over de kenmerken van ADD

Filmpjes, documentaires en boeken specifiek over ADD

ADD Coaching bij Hardnekkiggedrag.nl

Mijn naam is Linda de Vos en mijn passie is om mensen op weg te helpen door de rust en regie weer terug te brengen in hun leven.

Als ervaringsdeskundige met ADHD heb inmiddels ruim 10 jaar als coach en startte ik in 2016 mijn eigen bedrijf. Bij ADHD coaching merkte ik dat vooral complexe problematiek mij erg aansprak.

Ik wil andere mensen inspireren om zichzelf te vinden, regie te hebben en een gelukkig leven te leiden!

Linda de Vos
In het coachingstraject heb ik door coaching en trainingen geleerd; hoe ga ik om met ADHD, wie ben ik eigenlijk, waar sta ik en hoe kan ik de relatie met mijn partner naar een hoger niveau tillen? Het delen van mijn gevoel met een ander en dat leren uitspreken. Wie ben ik en wat is mijn talent? Ik heb het antwoord gevonden met de hulp van Linda. Als je echt wilt veranderen dan is LVcoaching het bedrijf wat je echt helpt en vooral begrijpt waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven. Dank je wel Linda voor de mooie tijd die ik heb mogen ervaren.
P. Coolen
Coachingstraject ADHD