ADHD Coaching

Herken je dit?

  • Heb jij ADHD of kenmerken van adhd?
  • Loop je hierdoor weleens tegen problemen aan?
  • Begrijpt de wereld niks van jou?
  • Is dat soms leuk en hilarisch en soms onhandig en confronterend?
  • Wil je leren en wat bereiken in het leven?
  • Ben je toe aan een volgende stap?

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om meer uit je leven te halen. Ongetwijfeld weet jij best wat je wilt en wat er zou moeten veranderen. Maar hoe?
Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat een coach begrijpt hoe het voelt en wat de uitdagingen zijn met adhd.

Op deze site helpen we je aan informatie en geven we jou inzicht in welke mogelijkheden voor begeleiding er zijn.

LVcoaching en ADHD

Linda de Vos is ervaringsdeskundig coach op het gebied van adhd e.a. en begeleid mensen met adhd en aanverwante stoornissen. ADHD, ADD, ODD en depressie, het is hardnekkig en ongetwijfeld heb je al veel geprobeerd om een aantal dingen in je leven te veranderen.

Je loopt tegen problemen aan, je hebt net de diagnose adhd gekregen, of jouw partner of kinderen hebben last van moeilijk gedrag. Erg complex allemaal.

ADHD Coaching werkt

Door de jarenlange ervaring van LVcoaching wordt een maatwerk coachtraject opgesteld waarbij jouw ontwikkeling als mens voorop staat, daarbij wordt ook de complexiteit van stoornis gerelateerde problematiek meegenomen. De stoornis is niet het uitgangspunt. Dat ben jij als mens, echter is in dit traject wel aandacht voor de invloed die jouw stoornis of hardnekkig gedrag heeft op jouw ontwikkeling. Deze barrières moeten worden weggenomen.

Wil je weten wat ADHD coaching voor jou kan betekenen?

Alle informatie over ADHD op een rijtje

ADHD…. Een hype? Verzonnen? Het maakt niet uit, jij hebt ADHD en je wilt daar meer over weten. Er is heel veel informatie en begeleiding mogelijk bij ADHD, maar hoe vind je hier je weg in?

Doe het stap voor stap!
Stap 1: Waar loop ik tegenaan?
Stap 2: Welke informatie heb ik nodig?
Stap 3: Actie

Je vindt hier alle informatie over ADHD. Hieronder een overzicht zodat je op de informatie kunt klikken waar jij naar op zoek bent:

Ik zoek een coach die gespecialiseerd is in ADHD

Ik wil meer weten over medicijnen bij ADHD

Welke behandeling is mogelijk bij ADHD?

Wat is ADHD en wat zijn de kenmerken?

Filmpjes, documentaires en boeken over ADHD

ADHD Coaching bij Hardnekkiggedrag.nl

Mijn naam is Linda de Vos en mijn passie is om mensen op weg te helpen door de rust en regie weer terug te brengen in hun leven.

Als ervaringsdeskundige met ADHD heb inmiddels ruim 10 jaar als coach en startte ik in 2016 mijn eigen bedrijf. Bij ADHD coaching merkte ik dat vooral complexe problematiek mij erg aansprak.

Ik wil andere mensen inspireren om zichzelf te vinden, regie te hebben en een gelukkig leven te leiden!

 

Linda de Vos
In het coachingstraject heb ik door coaching en trainingen geleerd; hoe ga ik om met ADHD, wie ben ik eigenlijk, waar sta ik en hoe kan ik de relatie met mijn partner naar een hoger niveau tillen? Het delen van mijn gevoel met een ander en dat leren uitspreken. Wie ben ik en wat is mijn talent? Ik heb het antwoord gevonden met de hulp van Linda. Als je echt wilt veranderen dan is LVcoaching het bedrijf wat je echt helpt en vooral begrijpt waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven. Dank je wel Linda voor de mooie tijd die ik heb mogen ervaren.
P. Coolen
Coachingstraject ADHD