Coaching bij ADHD 

  • Hoe zou het zijn als je gezond en gelukkig kan leven? Minder onrust, meer focus op dat wat belangrijk is.
  • Dat je het gevoel hebt dat je zelf de regie hebt en dat je door je omgeving wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet.
  • Dat je je bewust bent van je talenten en dat je hebt geleerd hoe om te gaan met de dingen waar je minder goed in bent.
  • Dat je normaal kan functioneren, zonder een voortdurend gevoel van onrust. 
  • Als dat is wat je zou willen, maar je weet niet hoe je dat kan realiseren, raad ik je aan om verder te lezen. 

Bij LVcoaching hebben wij jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met ADHD. Op deze site helpen we je aan informatie en geven we jou inzicht in welke mogelijkheden voor begeleiding er zijn.

Tijd voor verandering 

Je wilt graag dat het anders gaat, maar het lukt niet. In je werk, je relatie of je gezin loop je elke keer tegen dezelfde problemen aan. LV coaching is gespecialiseerd in hardnekkige gedragskenmerken die leiden tot problemen of het geluk in de weg staan. Die gedragskenmerken kunnen ook gerelateerd zijn aan een stoornis, zoals ADHD, ADD, een persoonlijkheidsstoornis of een depressie.

LV coaching richt zich op: 

  • persoonlijke ontwikkeling en talenten
  • doorbreken van hardnekkig gedrag
  • effectieve communicatie
  • loopbaanbegeleiding
  • relatiecoaching

Linda de Vos is ervaringsdeskundig coach op het gebied van adhd e.a. en begeleid mensen met adhd en aanverwante stoornissen. ADHD, ADD, ODD en depressie, het is hardnekkig en ongetwijfeld heb je al veel geprobeerd om een aantal dingen in je leven te veranderen.

Je loopt tegen problemen aan, je hebt net de diagnose adhd gekregen, of jouw partner of kinderen hebben last van moeilijk gedrag. Erg complex allemaal.

ADHD Coaching werkt

Door de jarenlange ervaring van LVcoaching wordt een maatwerk coachtraject opgesteld waarbij jouw ontwikkeling als mens voorop staat, daarbij wordt ook de complexiteit van stoornis gerelateerde problematiek meegenomen. De stoornis is niet het uitgangspunt. Dat ben jij als mens, echter is in dit traject wel aandacht voor de invloed die jouw stoornis of hardnekkig gedrag heeft op jouw ontwikkeling. Deze barrières moeten worden weggenomen.

Wil je weten wat Hardnekkiggedrag.nl voor jou kan betekenen?

 Visie en werkwijze over coaching bij ADHD

De essentie van coaching is het vinden van de juiste balans in het leven. Dat betekent de regie hebben in wat je doet en je vrij voelen in je persoonlijke ontwikkeling. Als coach zorg ik ervoor dat jij een eigen visie ontwikkelt. Wat wil je bereiken en hoe pak je dat aan? Dat klinkt nu misschien heel ingewikkeld, maar als coach neem ik je stap voor stap mee in dat proces. Tijdens de coachingsgesprekken krijg ik inzicht in wie je bent en hoe zich dat verhoudt tot de keuzes die in je leven maakt. Welke patronen volg je en hoe worden deze beïnvloed? Je mag van mij verwachten dat ik met je mee denk, maar ook dat ik je spiegel en confronteer. Alles om vooruit te komen, want een coachingstraject is als een marathon: je moet meters blijven maken om aan de finish te komen. Dat betekent weten, begrijpen, toepassen, keer op keer. Dus oefenen, oefenen en nog meer oefenen. Soms een stap terug, maar daarna weer twee of drie vooruit. Durf je dat aan? 

Wil je echt de stap maken in je persoonlijke ontwikkeling op weg naar een fijner en gelukkiger leven?
Ben je bereid om kritisch naar jezelf te kijken en aan de slag te gaan voor een blijvend resultaat?

Linda de Vos is gediplomeerd en geaccrediteerd coach en gespecialiseerd in transactionele analyse en het enneagram. Wil je hier mee over weten kijk dan op de pagina; enneagram – transactionele analyse 

Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek! 

Ervaringsdeskundige coach ADHD

Als je een diagnose ADHD hebt of een vermoeden daarvan, dan is coaching belangrijk om jezelf te ontwikkelenKan je het gevoel dat niemand je begrijpt en dat je dat probeert uit te leggen, maar het niet landt. Je wordt verkeerd begrepen en juist daarom is de keuze van jouw coach belangrijk! Je bent al vaak genoeg niet begrepen en daarom is het prettig om een coach te hebben die jou begrijpt en de complexiteit van jouw stoornis begrijpt.  

Samen met mij als coach ga je patronen doorbreken, talenten benutten en daadwerkelijk verandering ervaren
Heb jij aDHD of ADD of heb je aanverwante stoornissen? Loop je daardoor vast? Dan kan je het gevoel hebben dat niemand jou begrijpt. Dat is confronterend en je kan je hierdoor eenzaam voelen. 

Je kan het gevoel hebben dat je het niet kunt veranderen, omdat je al zoveel hebt geprobeerd. Je kunt jezelf altijd ontwikkelen, maar je moet er écht voor willen gaan. Coaching vraagt van jou inzet en bereidheid om te oefenen. 

Als je daar klaar voor bent, kom dan langs. Ik kijk samen met jou naar wat er mogelijk is en wat jij kunt bereiken. 

Verandering in gedrag vraagt training & oefening 

LVcoaching biedt tevens een unieke combinatie van training en coaching in 1 pakket. In een kennismakingsgesprek wordt gekeken naar jouw ontwikkelwens en welke manier van leren bij jou past. Een training zorgt voor een verdieping van het coachtraject en versnelt hiermee het ontwikkelproces 
 

ADHD Coaching bij Hardnekkiggedrag.nl

Mijn naam is Linda de Vos en mijn passie is om mensen op weg te helpen door de rust en regie weer terug te brengen in hun leven.

Als ervaringsdeskundige met ADHD heb inmiddels ruim 10 jaar als coach en startte ik in 2016 mijn eigen bedrijf. Bij ADHD coaching merkte ik dat vooral complexe problematiek mij erg aansprak.

Ik wil andere mensen inspireren om zichzelf te vinden, regie te hebben en een gelukkig leven te leiden!

Linda de Vos
Door de coaching met Linda ben ik enorm gegroeid. Zelf had ik niet verwacht dat het voor mij zoveel kon opleveren. De antwoorden op mijn vragen zijn duidelijker geworden. Als persoon heb ik mijzelf echt beter leren kennen. Wat veel meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Door het enneagram onderzoek weet ik beter wie ik als persoon ben, waar ik goed in ben en wat mij valkuilen zijn. Nu ik hier bewust van ben, kan ik in het dagelijks leven hier beter op anticiperen. Het hele coachingstraject heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Doordat je hier bewust van ben, kost dat wel verwerkingstijd. Uiteindelijk groeit je zelfvertrouwen en gaf het motivatie om er echt voor te gaan.
M. Mulder