Coaching

Veranderen kan ! Door coaching krijgt je persoonlijke inzichten om jouw toekomst vorm te geven en doelen te bereiken!

  • Ik wil mijzelf ontwikkelen
  • Ik wil meer uit mijn leven halen
  • Ik wil mijn toekomst vormgeven
  • Ik wil meer energie
  • Ik wil mezelf meer laten zien...

Bij LVcoaching hebben wij jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met adhd. Op deze site helpen we je aan informatie en geven we jou inzicht in welke mogelijkheden voor begeleiding er zijn.

Coaching, Hoe gaat dat in zijn werk?

Geen mens is hetzelfde, geen probleem is hetzelfde en daardoor is geen enkel coachtraject is hetzelfde. Als coach brengen we structuur aan in jouw ontwikkeling en hieronder zie je in grote lijn welke stappen je doorloopt.

Doelen stellen
We bespreken concrete doelen waar we naar toe gaan werken. Door het online beveiligde systeem van LVcoaching kan jij jouw voortgang vastleggen en borgen. Op deze manier houden wij jouw doelen scherp en zorg je voor een nieuw fundament in jouw leven.
Jij weet hoe je jouw doel behaalt hebt en je kunt ze nu ook vasthouden.

Jezelf meer beter leren kennen
Pas als je weet wie je bent, kan je met jezelf aan de slag. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijkheid door de moeilijk te doorbreken gedragspatronen te identificeren.
Naast mijn jarenlange ervaring gebruik ik verschillende methodieken, zoals Transactionele Analyse (CTA onder contract) en het Enneagram.

Dieper liggende drijfveren
We onderzoeken de situaties, jouw gedrag en emoties in de terugkerende situaties. Ik stel vragen die net even wat verder gaan en je aan het denken zetten. Ik hou je op een vriendelijke en duidelijke manier een spiegel voor.
Door je bewust te zijn van je drijfveren, bouw je een nieuw en sterker fundament. Dat is de basis waarop je jouw leven structureel kan verbeteren. Je neemt weer regie.

Werken aan de toepassing
Samen gaan we aan de slag om de inzichten daadwerkelijk toe te passen. We gebruiken werkvormen die passen bij jouw leerstijl. Denk bijvoorbeeld aan:
– Opdrachten
– Rollenspellen
– Opstellingen
– Creatie- Een plan opstellen.

Reflectie & evaluatie
We bespreken het effect van het coachingtraject. Ben je echt voelbaar dichterbij jouw doelen gekomen? Wat heb je daadwerkelijk structureel aangepakt? En hoe blijf je verbeteringen toepassen? Welke signalen zijn voor jou belangrijk om zelf de regie te borgen en te herpakken?

Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen?

Coaching bij Hardnekkiggedrag.nl

Mijn naam is Linda de Vos en mijn passie is om mensen op weg te helpen door de rust en regie weer terug te brengen in hun leven.

Ik wil andere mensen inspireren om zichzelf te vinden, regie te hebben en een gelukkig leven te leiden!

 

Linda de Vos
Door de het coachen van Linda ben ik van ver omlaag weer op weg omhoog en in staat om meer voor mezelf te kiezen. Kan door dit traject beter de controle bij mij zelf houden. Geleerd om zaken los te laten en te accepteren ipv er tegenin gaan. Alles was bruikbaar in mijn situatie.. Nogmaals dank voor alles..
T. Goossens
Coachingstraject