Contact

In verband met afspraken kan het voorkomen dat ik de telefoon niet direct beantwoord. Neem in dat geval contact op via: het contactformulier, Whatsapp of e-mail.

Ik neem binnen een werkdag contact met je op.

Contactgegevens

Locatie Zielhorst
Databankweg 18
3821 AL Amersfoort

Locatie Vathorst
Weteringkade 123
3826 AV Amersfoort

Postadres
Databankweg 18
3821 AL Amersfoort

Openingstijden

Maandag 9.00 – 21.00
Dinsdag 9.00 – 21.00
Woensdag 9.00 – 14.00
Donderdag 9.00 – 14.00
Vrijdag 9.00 – 18.00

Vakantie/feestdagen:
zon en feestdagen gesloten

In verband met lopende afspraken en trainingen is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen.

Maakt u altijd van tevoren een afspraak!

Dit voorkomt teleurstellingen.

Contactformulier

symbol_quote
Linda is liefdevol confronterend
Klantenuitspraak
Coachingstraject ADHD

ADHD Coaching bij Hardnekkiggedrag.nl

Mijn naam is Linda de Vos en mijn passie is om mensen op weg te helpen door de rust en regie weer terug te brengen in hun leven.

Als ervaringsdeskundige met adhd heb inmiddels ruim 10 jaar als coach en startte ik in 2016 mijn eigen bedrijf. Bij ADHD coaching merkte ik dat vooral complexe problematiek mij erg aansprak, ik vertel je waarom!

Voor mij, als persoon met adhd, is het een zoektocht geweest naar de juiste hulp, welke hulpverlener, maatschappelijk werker, psycholoog, trainer, ik heb er heel wat versleten. Laat ik vooropstellen dat ik een aantal mensen zeer dankbaar ben voor de ondersteuning en de inzichten die zij mij gegeven hebben.

Maar veelal liep ik er tegenaan dat het aanvoelde als een standaard verhaal en voelde mij patiënt. Ik moest immers genezen worden…….35

En steeds meer werd mij duidelijk: Ze begrijpen mij niet. Ze wéten wel wat er in de boekjes staat, maar dat werkt bij mij dus niet in de praktijk.

Ik ben met een intensief coachtraject tot inzichten gekomen die mij verder hebben gebracht. Rust, overzicht en een gelukkig leven.
Het antwoord heeft voor mij voor het grootste deel gelegen in mijn persoonlijke ontwikkeling, welke ik ben gaan zien als een continue proces. De rol en invloed van de adhd is in de loop van de jaren kleiner geworden, mijn medicatie heb ik kunnen verminderen en ik sta hierdoor vol in het leven.

Ik wil andere mensen inspireren om zichzelf te vinden, regie te hebben en een gelukkig leven te leiden!

 

ADHD Coaching Linda de Vos