Kenniscentrum ADD

Er is ontzettend veel te vinden over ADD, op deze pagina vind je veel naslagwerken, interviews, filmpjes en meer over ADHD.

Boeken over ADD

Er zijn veel boeken geschreven over ADHD, maar over ADD specifiek minder.  Voor ieder informatief boek over ADD geldt dat niet alles wat wordt geschreven over jou gaat en zeker niet alles wat geschreven is werkt of per definitie waar is. Ieder mens is uniek, dus realiseer je dat het een zoektocht is naar de juiste informatie voor jou. 

Heb je vragen? Bel gerust


Boeken over ADD

Inhoud: Na een zoektocht naar antwoorden en oplossingen, heeft ze samen met haar gezin een manier gevonden om ADD een plaats te geven in het dagelijkse leven

Inhoud: Verschillen tussen ADD en ADHD, toelichting waarom iemand met ADD niet te scharen valt onder ADHD en verschil in aanpak.

Inhoud: Dit boek beschrijft wat AD(H)D precies is en hoe het ontstaat. Hoe het brein en puberbrein zich ontwikkelen en welke rol executieve functies spelen. Informatie over aanpak en behandeling van AD(H)D

Inhoud: Het boek is geschreven voor kinderen van 10-14 jaar die beter willen begrijpen waar ze zelf last van hebben. Het boek geeft tips, quizzen, handige weetjes en lijsten. 

Inhoud: Tips en strategieën voor ouders van kinderen met aandachtsproblemen


Wil je weten wat Hardnekkiggedrag.nl voor jou kan betekenen?

Documentaire Autism, ADD, ADHD

ADD Coaching bij Hardnekkiggedrag.nl

Mijn naam is Linda de Vos en mijn passie is om mensen op weg te helpen door de rust en regie weer terug te brengen in hun leven.

Als ervaringsdeskundige met ADHD heb inmiddels ruim 10 jaar als coach en startte ik in 2016 mijn eigen bedrijf. Bij ADHD coaching merkte ik dat vooral complexe problematiek mij erg aansprak.

Ik wil andere mensen inspireren om zichzelf te vinden, regie te hebben en een gelukkig leven te leiden!

Linda de Vos
Linda is liefdevol confronterend
Klantenuitspraak
Coachingstraject ADHD