Kenniscentrum ADHD

Er is ontzettend veel te vinden over ADHD, op deze pagina vind je veel naslagwerken, interviews, filmpjes en meer over ADHD.

Boeken over ADHD
Er zijn veel boeken geschreven over ADHD en het is aan jou om hieruit te halen wat voor jou helpend is. Niet alles wat wordt geschreven gaat over jou en zeker niet alles wat geschreven is werkt.  Ieder mens is uniek, dus realiseer je dat het een zoektocht is naar de juiste informatie voor jou. 


Boeken over ADHD

Inhoud: Hoe je kunt leren omgaan met je ADHD zonder dat je medicatie of coaching nodig hebt.

Inhoud: Het boek is geschreven voor kinderen van 10-14 jaar die beter willen begrijpen waar ze zelf last van hebben. Het boek geeft tips, quizzen, handige weetjes en lijsten.

Inhoud: Dit boek beschrijft wat AD(H)D precies is en hoe het ontstaat. Hoe het brein en puberbrein zich ontwikkelen en welke rol executieve functies spelen. Informatie over aanpak en behandeling van AD(H)D

Inhoud: Boek om meer te begrijpen over ADHD, diagnosestelling, concentratie en het leren begrijpen van het gedrag om zo een betere relatie te krijgen

Inhoud: Hoe voelen meisjes met ADHD zich en waarom doen ze zoals ze doen?


Wil je weten wat Hardnekkiggedrag.nl voor jou kan betekenen?

Documentaire "Ask The Expert"


ADHD Coaching bij Hardnekkiggedrag.nl

Mijn naam is Linda de Vos en mijn passie is om mensen op weg te helpen door de rust en regie weer terug te brengen in hun leven.

Als ervaringsdeskundige met ADHD heb inmiddels ruim 10 jaar als coach en startte ik in 2016 mijn eigen bedrijf. Bij ADHD coaching merkte ik dat vooral complexe problematiek mij erg aansprak.

Ik wil andere mensen inspireren om zichzelf te vinden, regie te hebben en een gelukkig leven te leiden!

Linda de Vos
Linda is liefdevol confronterend
Klantenuitspraak
Coachingstraject ADHD