Over Linda de Vos

Hardnekkiggedrag.nl

Mijn naam is Linda de Vos en mijn passie is om mensen op weg te helpen door de rust en regie weer terug te brengen in hun leven.

In 2016 startte ik mijn coachpraktijk en inmiddels ruim 10 jaar als coach aan het werk. merkte ik dat vooral complexe problematiek mij erg aansprak, Ik vertel je waarom!
Ik ben ervaringsdeskundig coach. Dat betekent dat ik ADHD heb en enige bijkomende comorbiditeiten. Voor mij is het een zoektocht geweest naar de juiste hulp, welke hulpverlener, maatschappelijk werker, psycholoog, trainer, ik heb er heel wat versleten. Laat ik vooropstellen dat ik een aantal mensen zeer dankbaar ben voor de ondersteuning en de inzichten die zij mij gegeven hebben.

Maar veelal liep ik er tegenaan dat het aanvoelde als een standaard verhaal en voelde mij patiënt. Ik moest immers genezen worden……. En steeds meer werd mij duidelijk: Ze begrijpen mij niet. Ze wéten wel wat er in de boekjes staat, maar dat werkt bij mij dus niet in de praktijk.

Ik miste de vertaalslag. Ik kon dan wel veel weten, maar sommige dingen begreep ik niet, en als ik ze wel begreep, hoe paste ik het dan in de praktijk toe.
Hoe vaak ik niet geprobeerd heb om allerlei trucs en trics uit te halen, helaas hield ik dat steeds maar kort vast.

Ik ben met een intensief coachtraject tot inzichten gekomen die mij verder hebben gebracht. Rust, overzicht en een gelukkig leven.
Het antwoord heeft voor mij voor het grootste deel gelegen in mijn persoonlijke ontwikkeling, welke ik ben gaan zien als een continue proces. De rol en invloed van de adhd is in de loop van de jaren kleiner geworden, mijn medicatie heb ik kunnen verminderen en ik sta hierdoor vol in het leven.

Ik wil mensen inspireren om zichzelf te vinden, regie te hebben en een gelukkig leven te leiden!

Linda de Vos
Heb jij last van moeilijk gedrag en loop je tegen problemen aan? Daar kan je écht iets aan doen. Durf je het aan om de stap te zetten? Kom dan gerust een keer langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.
Linda de Vos

Wil je weten wat Hardnekkiggedrag.nl voor jou kan betekenen?