Workshops special gericht op volwassenen of kinderen met ADHD

Lezingen over ADHD & ADD

Lezing: Inzicht in ADHD & ADD 

woensdag 4 maart 09.30 tot 13.00

Lezing: Inzicht in ADHD & ADD 

dinsdag 7 juli 18.30 tot 21.30

Lezing: Inzicht in ADHD & ADD 

dinsdag 29 september 18.30 tot 21.30

Informatieochtend over Voeding & Supplementen bij ADHD/ADD

Informatieochtend over Voeding & Supplementen bij ADHD/ADD

woensdag 17 juni: 08.30 tot 12.00

Workshop ADHD en positieve Seksualiteit (voor ouders)

Workshop ADHD en positieve Seksualiteit

donderdag 9 april: 09.00 tot 13.00


Ik wil meer informatie over de Workshops

ADHD Coaching bij Hardnekkiggedrag.nl

Mijn naam is Linda de Vos en mijn passie is om mensen op weg te helpen door de rust en regie weer terug te brengen in hun leven.

Als ervaringsdeskundige met adhd heb inmiddels ruim 10 jaar als coach en startte ik in 2016 mijn eigen bedrijf. Bij ADHD coaching merkte ik dat vooral complexe problematiek mij erg aansprak, ik vertel je waarom!

Voor mij, als persoon met adhd, is het een zoektocht geweest naar de juiste hulp, welke hulpverlener, maatschappelijk werker, psycholoog, trainer, ik heb er heel wat versleten. Laat ik vooropstellen dat ik een aantal mensen zeer dankbaar ben voor de ondersteuning en de inzichten die zij mij gegeven hebben.

Maar veelal liep ik er tegenaan dat het aanvoelde als een standaard verhaal en voelde mij patiënt. Ik moest immers genezen worden…….35

En steeds meer werd mij duidelijk: Ze begrijpen mij niet. Ze wéten wel wat er in de boekjes staat, maar dat werkt bij mij dus niet in de praktijk.

Ik ben met een intensief coachtraject tot inzichten gekomen die mij verder hebben gebracht. Rust, overzicht en een gelukkig leven.
Het antwoord heeft voor mij voor het grootste deel gelegen in mijn persoonlijke ontwikkeling, welke ik ben gaan zien als een continue proces. De rol en invloed van de adhd is in de loop van de jaren kleiner geworden, mijn medicatie heb ik kunnen verminderen en ik sta hierdoor vol in het leven.

Ik wil andere mensen inspireren om zichzelf te vinden, regie te hebben en een gelukkig leven te leiden!

 

Linda de Vos
Linda, ik heb genoten van de dag enneagramtraining. Jij weet je cursisten mee te nemen in de enneagramtypes. Je geeft inzicht in iemands eigen reageren, maar het heeft mij ook handvatten gegeven in hoe ik bewuster kan reageren op andere enneagramtypes door al die communicatiestijlen te bespreken. Het maakt dat je de ander beter begrijpt en je kan daar je manier van communiceren op aanpassen, zodat dit effectiever wordt. Leuk om dit zo bewust te ervaren. Top!
Petra
Workshops